TERMES I CONDICIONS

Els termes i condicions regeixen l’accés d’ús d’aquest lloc web, i regulen l’oferta, transmissió i acceptació d’adquirir productes entre els usuaris i aquest lloc web www.selba.es

Si us plau, llegeix els termes i condicions de manera detallada i la nostra política de privacitat. Mitjançant l’accés i l’ús d’aquest lloc web com en l’adquisició de productes en aquest lloc web, estàs acceptant el compromís legal d’aquests Termes i Condicions i de la nostra Política de privacitat.

Aquestes condicions poden ser modificades en qualsevol moment i sense previ avís per part de www.selba.es. S’aplicaran aquelles que es trobin vigents en el moment de la realització de la comanda o en el moment de l’ús de la pàgina web.

Així mateix, els preus i/o articles exposats en aquesta pàgina web poden ser modificats en qualsevol moment. Els colors i tonalitats dels productes poden variar lleument en funció del dispositiu de visualització, i per això les fotografies que apareixen tenen un caràcter orientatiu.

PREUS

Els preus que s’indiquen, respecte a cadascun dels productes oferts en el lloc estan sempre expressats en Euros i inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA).

Els preus aplicables a cada producte o servei, seran els publicats en el lloc web o els oferts en forma d’ofertes i promocions en el lloc web o en bàners, comunicacions comercials del prestador.

Si detectem algun error en l’import de la seva compra, ens posarem en contacte amb vostè i li donarem l’opció de continuar amb la compra o cancel·lar l’operació. En cas de cancel·lar l’operació per aquest motiu, se li reemborsarà la quantitat que hagi abonat. No hi ha lloc a cap mena de compensació ni d’indemnització.

La factura es lliurarà juntament a la comanda realitzada

En cas de pactar-se serveis diferents als anteriorment indicats, podran establir-se preus diferents.

MÈTODES DE PAGAMENT

Targeta de crèdit (Visa, Mastercard, American Express)

Paypal

DISPONIBILITAT

En cas que no sigui possible l’enviament d’algun dels articles, ens posarem en contacte amb el comprador per a donar-li una data prevista d’enviament i la possibilitat de cancel·lar l’operació. En cas de cancel·lar l’operació per aquest motiu, se li reemborsarà la quantitat que hagi abonat. No hi ha lloc a cap mena de compensació ni d’indemnització.

ENVIAMENTS

En les 24-48 hores següents a la recepció d’una comanda, es procedeix a la confirmació de la petició. En caps de setmana i festius, no es confirmen comandes.

L’enviament es realitzarà en 5-7 dies laborables, després de la confirmació de pagament. El termini de lliurament i els tràmits poden variar segons el país de destinació de l’enviament.

Si transcorregut el període d’espera per a la confirmació efectiva del pagament de les comandes aquests no han estat satisfets, les comandes poden ser desestimats.

Qualsevol retard en l’enviament ja sigui degut a problemes de transport i / o condicions excepcionals o particulars relacionats amb el país de destinació específica no està sota la nostra responsabilitat. Podrien ocórrer retards ocasionals en els dies de festes nacionals. En el cas de vagues, dificultats o altres esdeveniments a causa de les condicions extraordinàries generals o locals, que puguin influir en el lliurament dels productes, tindrem dret a posposar o cancel·lar el lliurament de paquet o paquets.

Si en rebre el paquet, nota que l’embalatge no està en bon estat, li recomanem que no ho accepti i es posi en contacte amb nosaltres per a informar-nos de la incidència. En el moment en el qual accepta el paquet i ferm el comprovant de lliurament, està acceptant que el paquet li ha estat lliurat en perfectes condicions, per la qual cosa l’empresa de transport ja no es fa càrrec dels danys soferts.

TARIFA D’ENVIAMENTS (preus amb IVA no inclòs):

Espanya: Península i Balears: 7 €

Canàries: 49€ CPT port / aeroport

UE: 59 € DAP

Altres continents: a consultar

Aquests preus poden incrementar-se en funció de recàrrecs concernents a sistema de pagament com a segurs o uns altres.

Aquests preus poden sofrir modificacions sense previ avís.

DUANES I COMANDES FORA DE LA UE

El client reconeix que ell / ella està familiaritzat amb les lleis duaneres del país al qual es lliuraran les mercaderies, i està d’acord que el client serà responsable del compliment de totes les lleis locals que poden restringir la importació de determinades mercaderies, i serà l’únic responsable del pagament dels impostos presents o futurs, drets o càrregues que es poden imposar o avaluada per qualsevol autoritat reguladora pertinent sobre els productes comprats.

GARANTIA

La Llei 23/2003, de 10 de juliol de Garanties de la Venda de Béns de Consum estableix 2 anys de garantia des de la data d’adquisició d’un producte nou. Aquesta garantia es refereix als defectes de fabricació, per la qual cosa no podrà aplicar-se si es tracta d’un mal ocasionat per un ús negligent o un accident.

La valoració tècnica del defecte de fabricació la realitzarà el propi fabricant qui determinarà si és objecte de garantia.

En tot cas seran a càrrec del comprador els costos de transport, telèfon, postals, etc. que es puguin originar per a fer efectiva la seva garantia.

DEVOLUCIONS, CANVIS:

SELBA SERVEIS ELECTRONICS DEL BAGES SL només acceptarà devolucions dels productes comprats directament a la nostra botiga online.

Si en rebre el paquet, nota que l’embalatge no està en bon estat, li recomanem que no ho accepti i es posi en contacte amb nosaltres per a informar-nos de la incidència. En el moment en el qual accepta el paquet i ferm el comprovant de lliurament, està acceptant que el paquet li ha estat lliurat en perfectes condicions, per la qual cosa l’empresa de transport ja no es fa càrrec dels danys soferts.

Enviament de producte erroni:

En cas que a la recepció del producte el model que t’hem enviat no és el que apareix en l’albarà de lliurament, envia’ns un email a selba-id@selba.es en un termini màxim de 2 dies i procedirem al canvi sense cap cost afegit una vegada ens hagis retornat l’article que t’hem enviat de manera errònia. Ja t’informarem com fer-ho. Les despeses d’enviament correran al nostre càrrec en aquest cas. Si en el moment de retornar-te el producte aquest no està disponible et retornarem els diners o t’oferirem un altre del mateix preu alternativament.

Dret de desistiment:

En SELBA SERVEIS ELECTRONICS DEL BAGES SL, el més important és que quedis content amb les nostres ulleres i que puguis gaudir-les al màxim.

Com a usuari tens dret a desistir del contracte actual en un termini de catorze (14) dies naturals sense necessitat de justificació, comunicant-lo a través del nostre lloc web a l’adreça selba-id@selba.es.

Hauràs de retornar el producte en el seu embalatge original i en perfecte estat. Ens encarregarem de retornar-te l’import de la teva compra en un termini de 15 dies únicament després de la recepció del producte en les nostres oficines. En cap cas ens responsabilitzarem del pagament del transport per a la devolució ni de possibles danys ocasionats per aquest transport.

Una vegada hàgim comprovat el producte i aprovat la devolució, rebràs l’import de l’operació pel mateix mètode de pagament pel qual vas realitzar la compra, descomptant el preu generat pel transport en realitzar la compra*.

En cas de promocions en el preu del transport, sempre correspondrà al preu indicat aquí:

Espanya: Península i Balears: 7 €

Canàries: 49€ CPT port / aeroport

UE: 59 € DAP

Altres continents: a consultar

Alternativament podem oferir-te el canvi per un altre producte si ho desitges.

Podrà sol·licitar la devolució escrivint un email a selba-id@selba.es fent-nos saber el motiu de la devolució.

Com retornar el meu article:

Enviar un email a selba-id@selba.es fent-nos saber el motiu de la devolució. Important: En cas de desistiment hauràs de sol·licitar la devolució del producte en un termini màxim de 14 dies naturals a partir de la data de recepció del producte. Inclou una còpia de la confirmació de la teva compra online en l’email.

Ens posarem en contacte amb tu informant-te de les possibilitats de devolució o canvi.

Procedir a l’enviament del producte. Et recomanem que ens enviïs l’article per missatger o correu certificat i que conservis el comprovant d’enviament. Els articles han de ser retornats de la següent manera:

En el seu estat original, juntament amb qualsevol accessori relacionat amb aquests, no podent ser usats, rentades o danyats.

Amb les seves bosses originals.

Enviar l’article a la següent adreça: SELBA SERVEIS ELECTRONICS DEL BAGES SL, CARRER JOSEP URO 1 (POL- INDUSTRIAL SALELLES II), 08253 SANT SALVADOR DE GUARDIOLA.

Notes importants:

Les despeses d’enviament han de ser abonats pel client que desitja fer la devolució. En cas que l’article enviat estigués defectuós, SELBA SERVEIS ELECTRONICS DEL BAGES SL assumiria el cost total de l’enviament per al seu canvi i/o devolució.

Fins que rebem l’article en el nostre magatzem està sota la teva responsabilitat.

No s’acceptaran devolucions a ports deguts.

SELBA SERVEIS ELECTRONICS DEL BAGES SL no es fa responsable dels danys que puguin ocórrer durant l’enviament per a la seva devolució.

POLÍTICA DE REVENDA

Pots comprar productes en www.selba.es únicament per a ús personal i no per a la revenda. En realitzar una comanda en www.selba.es, certifiques que estàs comprant productes per al teu propi ús personal i no per a la revenda i que acceptes els nostres termes i condicions generals. Ens reservem el dret de rebutjar les comandes online per qualsevol motiu i sense explicació.

LLEI GOVERNANT I JURISDICCIÓ

Per a la resolució de les controvèrsies o qüestions relacionades amb la present pàgina web o de les activitats en aquesta desenvolupades, serà aplicable la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Barcelona.

CLÀUSULA DE SALVAGUARDA

La possible invalidesa o ineficàcia d’una o diverses clàusules de les presents condicions generals, deguda a qualsevol causa, no determinarà la invalidesa o la ineficàcia del seu conjunt, que romandrà vigent i eficaç per a totes les altres clàusules.