Disseny i Fabricació d’Electrònica

SELBA SOLUTIONS S.L.O posa al servei dels seus clients el Know-how del seu departament d’I+D+i, així com els recursos tècnics i instal·lacions per al desenvolupament dels productes detallats pels clients.

Disseny

Disseny electrònic


El nostre departament d’I+D+i s’integra a l’equip de desenvolupament del client, amb la màxima adaptabilitat, amb la finalitat d’accelerar el procés de desenvolupament, Ens convertim en el seu departament d’enginyeria en cada fase de desenvolupament.

Normativas

Normatives


Ens encarreguem que tots els productes desenvolupats per SELBA SOLUTIONS compleixin totes les normatives i exigències que els nostres clients i els seus mercats exigeixen. Disposem d’equips d’assajos de compatibilitat electromagnètica, seguretat elèctrica, assajos de fatiga i ambientals. Acompanyem als nostres clients a laboratoris certificats sempre que sigui necessari.

Idea

Prototips


Una vegada definides les prestacions i requisits de l’electrònica, i previ a la fabricació, llancem una sèrie curta de prototips per a testar totes la funcionalitats.

Prototips

Fabricació Electrònica

SELBA SOLUTIONS posa a la disposició de cada client els seus més de 25 anys d’experiència en fabricació d’electrònica. Aquesta experiència i capacitat tecnològica i logística ens permet adaptar-nos a les necessitats específiques de cada client i mercat.
Treballem amb proveïdors a nivell global per a garantir una qualitat i preus el més competitius possibles.

Qualitat

Qualitat i Verificació

El nostre departament de qualitat, disposa de sistemes de verificació personalitzats per a cada equip electrònic que se subministra als nostres clients. La planta de verificació de Selba, s’assegura que totes els electròniques lliurades a client final, hagin estat totes verificades, així com el 100% de les seves funcionalitats.

Logistica

Logística

Selba es responsabilitza de totes les fases logístiques del procés de fabricació dels equips electrònics.

Analisi

Anàlisi, Actualització i Reparació

Oferim al nostre client l’assistència tècnica necessària per a analitzar, reparar i actualitzar els seus equips electrònics. Treballem conjuntament per a solucionar qualsevol tipus d’incidència derivades dels equips electrònics.